mingluji

BizDirLib.com е професионална веб-страница со директориум на бизниси и во моментов обезбедува списоци на компании и детални информации во стотици земји. Постојат податоци за повеќе од 60.000.000 компании во BizDirLib.com.

BizDirLib Директориум на бизниси База на податоци на супер-пазари

Дома

САД SIC(2009)
Ова е веб-страница во врска со САД SIC(Стандардна индустриска класификација) Директориум на бизниси, бклучувајќи повеќе од 20,000,000+ компании, што обезбедуваат Име на компанија, Поштенски, Адреса, Контакт, телефонски, факс, Код во СИК (Стандардна индустриска класификација) and Краток опис итн.
Можете да кликнете на името на веб-страницата за да ги прегледате податоците или да кликнете на врската за продажба за директно купување.
Веб-страница индустрија цена Кол Безбедна врска
sic01.bizdirlib.com Земјоделското производство Култури $63 229,255 Купете сега
sic02.bizdirlib.com Земјоделството производство на добиток животните Специјалитети $63 118,038 Купете сега
sic07.bizdirlib.com Земјоделски услуги $63 373,352 Купете сега
sic08.bizdirlib.com Шумарство $63 13,399 Купете сега
sic09.bizdirlib.com Риболов, лов, и затрупувајќи $63 5,363 Купете сега
sic10.bizdirlib.com Метал рударството $16 906 Купете сега
sic12.bizdirlib.com Јаглен $63 2,293 Купете сега
sic13.bizdirlib.com Нафта и гас $63 40,176 Купете сега
sic14.bizdirlib.com Неметални минерали, освен гориво $63 10,292 Купете сега
sic15.bizdirlib.com Градежна конструкција - општо изведувачи и оперативни градители $63 585,409 Купете сега
sic16.bizdirlib.com Тешки градежни освен згради изградба - изведувачи $63 90,057 Купете сега
sic17.bizdirlib.com Градежништво - Специјалниот трговија изведувачи $63 1,049,202 Купете сега
sic20.bizdirlib.com Храна и сродни производи $63 48,572 Купете сега
sic21.bizdirlib.com Тутунски производи $16 893 Купете сега
sic22.bizdirlib.com Текстилна фабрика производи $63 14,048 Купете сега
sic23.bizdirlib.com Облека и други текстилни производи $63 35,372 Купете сега
sic24.bizdirlib.com Граѓа и производи од дрво $63 60,434 Купете сега
sic25.bizdirlib.com Мебел и тела $63 21,012 Купете сега
sic26.bizdirlib.com Хартија и сродни производи $63 16,673 Купете сега
sic27.bizdirlib.com Печатење и издавање $63 178,452 Купете сега
sic28.bizdirlib.com Хемикалии и сродни производи $63 34,367 Купете сега
sic29.bizdirlib.com Нафта и јаглен производи $63 6,521 Купете сега
sic30.bizdirlib.com Гума и разни пластични производи $63 27,210 Купете сега
sic31.bizdirlib.com Кожа и производи од кожа $63 4,431 Купете сега
sic32.bizdirlib.com Камен, глина, и производи од стакло $63 34,958 Купете сега
sic33.bizdirlib.com Основно метална индустрија $63 15,906 Купете сега
sic34.bizdirlib.com Фабрикувани метални производи $63 77,574 Купете сега
sic35.bizdirlib.com Индустриски машини и опрема $63 124,129 Купете сега
sic36.bizdirlib.com Електронски и други електрични опрема $63 42,811 Купете сега
sic37.bizdirlib.com Транспорт опрема $63 25,903 Купете сега
sic38.bizdirlib.com Инструменти и сродни производи $63 32,907 Купете сега
sic39.bizdirlib.com Разно производствени индустрии $63 95,542 Купете сега
sic40.bizdirlib.com Железничкиот транспорт $63 6,047 Купете сега
sic41.bizdirlib.com Локални и меѓуградски превоз на патници $63 73,214 Купете сега
sic42.bizdirlib.com Моторни товарен транспорт и складирање $63 293,271 Купете сега
sic43.bizdirlib.com Пост Користење $63 45,990 Купете сега
sic44.bizdirlib.com Вода превоз $63 25,298 Купете сега
sic45.bizdirlib.com Превоз по воздушен $63 24,762 Купете сега
sic46.bizdirlib.com Цевководи, освен природен гас $63 4,544 Купете сега
sic47.bizdirlib.com Транспортни услуги $63 127,599 Купете сега
sic48.bizdirlib.com Комуникации $63 151,555 Купете сега
sic49.bizdirlib.com Електрични, гас и санитарни услуги $63 75,575 Купете сега
sic50.bizdirlib.com Трговија на големо - трајни добра $63 386,568 Купете сега
sic51.bizdirlib.com Трговија на големо - nondurable стоки $63 334,117 Купете сега
sic52.bizdirlib.com Градежни материјали, хардвер, градинарски снабдување, и мобилни дома дилери $63 230,143 Купете сега
sic53.bizdirlib.com Општите стока продавници $63 105,770 Купете сега
sic54.bizdirlib.com Храна продавници $63 423,105 Купете сега
sic55.bizdirlib.com Автомобилски дилери и бензин на бензинските станици $63 441,489 Купете сега
sic56.bizdirlib.com Облека и прибор продавници $63 264,111 Купете сега
sic57.bizdirlib.com Дома мебел, мебел и опрема продавници $63 391,305 Купете сега
sic58.bizdirlib.com Јадење и пиење места $63 884,360 Купете сега
sic59.bizdirlib.com Разно мало $63 163,084 Купете сега
sic60.bizdirlib.com Депозитар институции $63 200,908 Купете сега
sic61.bizdirlib.com Не депозитар кредитни институции $63 181,156 Купете сега
sic62.bizdirlib.com Безбедноста и стоковните брокери, дилери, размена, и услуги $63 145,641 Купете сега
sic63.bizdirlib.com Осигурување превозници $63 42,312 Купете сега
sic64.bizdirlib.com Агенти за осигурување, брокерите и услуги $63 351,469 Купете сега
sic65.bizdirlib.com Агенции за недвижности и менаџери $63 792,290 Купете сега
sic67.bizdirlib.com Држење и други инвестициски канцеларии, освен трустови $63 69,582 Купете сега
sic70.bizdirlib.com Хотели, хотели од најниска категорија, кампови и други места за сместување $63 158,942 Купете сега
sic72.bizdirlib.com Лични услуги $63 909,815 Купете сега
sic73.bizdirlib.com Бизнис услуги $63 2,114,093 Купете сега
sic79.bizdirlib.com Забава и рекреација услуги $63 358,209 Купете сега
sic80.bizdirlib.com Здравствени услуги $63 1,099,528 Купете сега
sic81.bizdirlib.com Правни услуги $63 403,954 Купете сега
sic82.bizdirlib.com Образовните услуги $63 352,690 Купете сега
sic83.bizdirlib.com Социјални услуги $63 519,107 Купете сега
sic84.bizdirlib.com Музеи, уметнички галерии, и ботанички и зоолошки градини $63 22,293 Купете сега
sic86.bizdirlib.com Членство организации $63 853,282 Купете сега
sic87.bizdirlib.com Инженеринг, сметководство, истражувања, управување, како и услуги поврзани со $63 790,215 Купете сега
sic89.bizdirlib.com Разно услуги не, класифицирани на друго место $63 83,288 Купете сега
sic91.bizdirlib.com Извршната, законодавната, и генералниот Владата освен финансии $63 228,319 Купете сега
sic92.bizdirlib.com Правда, јавен ред и безбедност $63 141,328 Купете сега
sic93.bizdirlib.com Јавните финансии, даноци, монетарната политика $63 20,284 Купете сега
sic94.bizdirlib.com Администрација на човечки ресурси Програми $63 45,315 Купете сега
sic95.bizdirlib.com Администрација на квалитетот на животната средина и програми за домување $63 43,116 Купете сега
sic96.bizdirlib.com Администрација на Економски програми $63 43,895 Купете сега
sic97.bizdirlib.com Национална безбедност и меѓународни односи $63 25,409 Купете сега
sic99.bizdirlib.com Не потпаѓа Комерцијалните $63 534,664 Купете сега
51 држави на С.А.Д. (9,000,000 компании)
Ова е веб-страница во врска со Сад Директориум на бизниси, бклучувајќи повеќе од 9,000,000 компании, што обезбедуваат Име на компанија, e-mail, Адреса, Поштенски, веб-страница, телефонски, факс, Код во СИК (Стандардна индустриска класификација) and Опис во СИК (Стандардна индустриска класификација) итн.
Можете да кликнете на името на веб-страницата за да ги прегледате податоците или да кликнете на врската за продажба за директно купување.
Веб-страницаКолценаБезбедна врска
AK: Алјаска39,000$50Купете сега
AL: Алабама92,000$50Купете сега
AR: Арканзас66,000$50Купете сега
AZ: Аризона155,000$50Купете сега
CA: Калифорнија1,202,000$50Купете сега
CO: Колорадо156,000$50Купете сега
CT: Конектикат88,000$50Купете сега
DC: Областа Колумбија$50$50Купете сега
DE: Делавер17,000$50Купете сега
FL: Флорида609,000$50Купете сега
GA: Грузија302,000$50Купете сега
HI: Хаваи52,000$50Купете сега
IA: Ајова114,000$50Купете сега
ID: Ајдахо55,000$50Купете сега
IL: Илиноис420,000$50Купете сега
IN: Индијана196,000$50Купете сега
KS: Канзас117,000$50Купете сега
KY: Кентаки109,000$50Купете сега
LA: Луизијана94,000$50Купете сега
MA: Масачусетс257,000$50Купете сега
MD: Мериленд207,000$50Купете сега
ME: Мејн58,000$50Купете сега
MI: Мичиген252,000$50Купете сега
MN: Минесота213,000$50Купете сега
MO: Мисури197,000$50Купете сега
MS: Мисисипи54,000$50Купете сега
MT: Монтана24,000$50Купете сега
NC: Северна Каролина197,000$50Купете сега
ND: Северна Дакота18,000$50Купете сега
NE: Небраска65,000$50Купете сега
NH: Њу Хемпшир42,000$50Купете сега
NJ: Њу Џерси190,000$50Купете сега
NM: ново Мексико56,000$50Купете сега
NV: Невада91,000$50Купете сега
NY: Њујорк496,000$50Купете сега
OH: Охајо324,000$50Купете сега
OK: Оклахома90,000$50Купете сега
OR: Орегон151,000$50Купете сега
PA: Пенсилванија287,000$50Купете сега
RI: Род Ајленд26,000$50Купете сега
SC: Јужна Каролина105,000$50Купете сега
SD: Јужна Дакота25,000$50Купете сега
TN: Тенеси173,000$50Купете сега
TX: Тексас600,000$50Купете сега
UT: Јута83,000$50Купете сега
VA: Вирџинија135,000$50Купете сега
VT: Вермонт27,000$50Купете сега
WA: Вашингтон191,000$50Купете сега
WI: Висконсин160,000$50Купете сега
WV: Западна Вирџинија14,000$50Купете сега
WY: Вајоминг14,000$50Купете сега
Директориум на бизнис-земји
Азија База на податоци на бизнис:
Земја Имеизносотцена
Обединети Арапски Емирати431239$196.90
Обединети Арапски Емирати290000$150.00
Обединети Арапски Емирати220000$160.00
Авганистан861$39.90
Ерменија2574$58.90
Кина1180170$235.90
Кина230000$150.00
Хонг Конг360000$125.00
Индија1125169$333.90
Индонезија412251$274.90
Малезија314132$294.90
Азербејџан13864$78.90
Бахреин9905$176.90
Бангладеш26706$137.90
Бутан1304$58.90
Брунеи56741$137.90
Камбоџа6458$78.90
Иран28727$196.90
Ирак1658$68.90
Јапонија334721$294.90
Јордан47390$196.90
Казахстан27214$176.90
Кувајт40415$196.90
Киргистан6417$98.90
Лаос5276$98.90
Либан47871$196.90
Макао7234$98.90
Малдиви2215$68.90
Мјанмар25358$137.90
Непал30549$137.90
Оман19182$196.90
Пакистан75354$176.90
Палестина773$68.90
Филипини109071$196.90
Катар21460$196.90
Саудиска Арабија111355$196.90
Сингапур339035$294.90
Сингапур195049$150.00
Шри Ланка21869$137.90
Сирија64920$196.90
Тајван63670$176.90
Тајван28000$80.00
Таџикистан1452$68.90
Тајланд208788$196.90
Узбекистан2171$68.90
Виетнам244817$196.90
Јемен2625$68.90
Јужна Кореја258023$294.90

Океанија База на податоци на бизнис:
Земја Имеизносотцена
Австралија1552295$235.90
Австралија1188864$150.00
Австралија155000$150.00
Нов Зеланд244785$196.90
Нов Зеланд254043$150.00
Фиџи730$58.90
Папуа Нова Гвинеја3798$68.90
Самоа277$68.90

Северна Америка База на податоци на бизнис:
Земја Имеизносотцена
Алјаска79229$98.90
Аруба4978$58.90
Канада2159566$333.90
Канада1600000$160.00
Канада2312464$150.00
Бахамите10784$78.90
Барбадос6010$58.90
Бермуди5204$78.90
Кајмански Острови4670$78.90
Куба2175$58.90
Доминиканска Република7761$78.90
Гренада2349$68.90
Гватемала21454$98.90
Хаити3920$68.90
Јамајка4356$68.90
Панама42587$176.90
Мексико591727$294.90
Тринидад и Тобаго12373$98.90
Девствени Острови на САД3635$68.90
Сад12783920$588.90

Африка База на податоци на бизнис:
Земја Имеизносотцена
Алжир9594$98.90
Ангола308$58.90
Бенин2179$58.90
Буркина Фасо2253$58.90
Бурунди1241$58.90
Камерун2284$58.90
Чад1119$58.90
Конго2733$58.90
Џибути955$58.90
Египет154819$176.90
Гана5359$78.90
Кенија48088$98.90
Мадагаскар10772$98.90
Мали2661$78.90
Мароко10704$137.90
Нигерија31735$98.90
Судан654$78.90
Јужна Африка466436$274.90
Танзанија2370$78.90
Етиопија6582$78.90
Либија1395$78.90

Европа База на податоци на бизнис:
Земја Имеизносотцена
Андора3775$58.90
Австрија705654$235.90
Австрија178880$150.00
Белгија1278820$294.90
Белгија150000$150.00
Германија2994678$392.90
Италија918147$392.90
Италија180000
Холандија1384655$196.90
Белорусија1313$58.90
Бугарија5799$98.90
Хрватска3598$78.90
Кипар19267$137.90
Чешка18945$98.90
Данска481813$235.90
Естонија23960$137.90
Финска161396$176.90
Франција376689$294.90
Франција200000$150.00
Грузија9091$78.90
Грција68713$235.90
Унгарија63173$196.90
Исланд1881$68.90
Ирска97080$294.90
Латвија42016$137.90
Лихтенштајн3095$68.90
Литванија2855$39.90
Луксембург54388$196.90
Малта49850$68.90
Молдавија13724$98.90
Монако2849$69.90
Норвешка175335$235.90
Полска246516$196.90
Португалија224177$196.90
Руски218561$196.90
Србија15413$98.90
Словачка25855$176.90
Словенија3697$98.90
Шведска196245$235.90
Швајцарија776005$333.90
Швајцарија200000$150.00
Турција135119$274.90
Украина99808$137.90
Обединетото Кралство1873295$392.90
Обединетото Кралство4718592$200.00
Обединетото Кралство715566$125.00
Обединетото Кралство1750000$150.00
Шпанија1263541$392.90
Шпанија130324$150.00
Романија6263$98.90
Македонија33418$137.90

Јужна Америка База на податоци на бизнис:
Земја Имеизносотцена
Ангвила333$58.90
Аргентина420328$235.90
Боливија8215$78.90
Бразил242314$294.90
Чиле59308$137.90
Колумбија429034$196.90
Curacao, Холандски Антили4737$78.90
Еквадор5472$78.90
Ел Салвадор7961$78.90
Гвадалупа француски2547$68.90
Гвајана49864$98.90
Хондурас13038$98.90
Никарагва6509$98.90
Перу43950$176.90
Порторико97006$176.90
Sint Maarten (холандски)1658$68.90
Суринам1313$68.90
Венецуела49691$176.90
Мартиник француски2963$68.90
Костарика53217$137.90
САД индустрија Директориум на бизниси
Ова е индустрија списокот на САД База на податоци на бизнис, можете да кликнете на индустрија име да ги прегледате деталите на компанија или да го купите индустрија директориумот на бизнис-податоци.
Име на индустријаизносотцена
Accountant CPA Bookkeeper
Architects
Attorney269,504$50.00
Builders Construction32,319$50.00
C Level Execs
Computer Software
Cruise Travel Vacation71,879$50.00
Debt
Finance116,570$50.00
Food Restaurant47,880$50.00
Freight Haul Movers16,374$50.00
Hotel Motel Inn7,206$50.00
Information Technology120,490$50.00
Marketing Executives
Paintball1,168$30.00
Printing Publishers312,387$50.00
Salon19,054$50.00
Venture Capital
Campgrounds13,324$50.00
Chiropractors70,449$50.00
Dentists184,146$50.00
Manufacturers206,089$50.00
Medical Doctors151,820$50.00
Wholesalers368,749$50.00
Сад Државен изведувач на работа бизнис2,700,000 $50.00
Жолти страници на 715 индустрии од Америка
Ова е страницата од списокот Жолти страници на С.А.Д. База на податоци на бизнис .
Можете да кликнете на името на веб-страницата за да ги прегледате податоците или да кликнете на врската за продажба за директно купување.
Директориум Кол Кол веб-страница
A 32 2,160,368 a.bizdirlib.com
B 27 1,732,888 b.bizdirlib.com
C 63 2,634,660 c.bizdirlib.com
D 20 530,551 d.bizdirlib.com
E 29 468,200 e.bizdirlib.com
F 48 1,649,015 f.bizdirlib.com
G 35 1,452,463 g.bizdirlib.com
H 37 1,973,425 h.bizdirlib.com
I 33 908,744 i.bizdirlib.com
J 8 182,822 j.bizdirlib.com
K (J-K) 4 1,618 j.bizdirlib.com
L 37 935,006 l.bizdirlib.com
M 59 1,111,423 m.bizdirlib.com
N 15 367,319 n.bizdirlib.com
O 16 562,883 o.bizdirlib.com
P 60 1,795,797 p.bizdirlib.com
R 46 2,199,297 r.bizdirlib.com
S 58 1,072,677 s.bizdirlib.com
T 50 1,237,767 t.bizdirlib.com
U 4 52,177 u.bizdirlib.com
V (U-Z) 9 114,506 u.bizdirlib.com
W (U-Z) 22 461,260 u.bizdirlib.com
Y (U-Z) 3 31,042 u.bizdirlib.com
Z (U-Z) 1 425 u.bizdirlib.com
ALL 715 23,636,333 yellowpage.bizdirlib.com

Copyright Wuhan Jinjie Electronic Information Co., Ltd.
武汉市劲捷电子信息有限公司 版权所有
鄂B2-20110095-15